Over Bosch Car Service AUTOTOP

Over Bosch Car Service AUTOTOP

In 1981 startte Lauw van den Top, na tientallen jaren ervaring in de automobielbranche, garagebedrijf AUTOTOP. Zijn BMW specialisatie en keuze voor kwaliteit is nog steeds merkbaar in het bedrijf. Peter en Ronald van den Top hebben in 1997 het stokje overgenomen en hebben AUTOTOP gemaakt tot het huidige, moderne, klantvriendelijke en gekwalificeerde garagebedrijf.

Bosch Car Service AUTOTOP, garagebedrijf voor alle merken

 

AUTOTOP is een universele garage voor reparatie & onderhoud van alle merken auto´s. De BMW specialisatie is gebleven. Voor mooie occasions en het leveren van nieuwe particuliere auto´s of bestelwagens kunt u bij AUTOTOP terecht. Wij zijn lid van de BOVAG, keurmerk in kwaliteit. Ons dienstenpakket is heel breed, mede door onze deelnmame aan Bosch Car Service. Kijk onder diensten voor meer informatie.

 

AUTOTOP kent een grote groep trouwe particuliere klanten in de regio Zaanstreek. Inmidels hebben ook veel bedrijven, hun wagenpark (beheer) toevertrouwd aan AUTOTOP.

 

AUTOTOP is goed bereikbaar en zit op zichtlocatie vanaf de provinciale weg Westzaan-Westgraftdijk (N246) op het industrieterrein Noorderveld 1. Ons adres is: Soldaatweg 11, 1521 RK Wormerveer.

 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm:

AutoTop Bosch Car Service

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen